Rádi si uděláme čas na váš případ.

+420 737 965 626 info@kastnerpies.cz CZ EN

GDPR a ochrana osobních údajů

Provedeme vás implementací GDPR u vás ve společnosti a připravíme veškeré podklady pro zpracování a ochranu osobních údajů, zpracovatelské smlouvy a další dokumenty.

Spojte se s námi Ozveme se vám zpět do 24 hod.

Od směrnic po zastupování před ÚOOÚ

GDPR je otázkou celé firmy, nikoli jen marketingu. Připravíme pro vás komplexní agendu implementace GDPR a vše, co s tím souvisí. Vyřešíme GDPR aspekty u vašich nových projektů a budeme vám k dispozici pro vaše otázky a problémy.

Jsme tu pro vás v těchto oblastech:

  • Příprava souhlasů, informací a oznámení o zpracování osobních údajů
  • Vyjednávání a příprava vzorových smluv o zpracování osobních údajů
  • Gap analýza a analýza rizik
  • Komplexní implementace GDPR
  • Předávání osobních údajů mimo EU
  • Bezpečnostní incidenty (data breach)
  • Interní směrnice pro management ochrany osobních údajů
  • Zastupování před Úřadem pro ochranu osobních údajů
  • Poradenství v oblasti obchodních sdělení a problematiky spamu
  • Whistleblowing

Spojte se s námi Ozveme se vám zpět do 24 hod.

Mějte jistotu při zpracování osobních údajů

Připravíme pro vás analýzu rizik i potřebné dokumenty a směrnice v souvislosti s ochranou osobních údajů a GDPR.

+420 737 965 626
info@kastnerpies.cz

Spojte se s námi Ozveme se vám zpět do 24 hod.

Co můžete čekat od spolupráce

1

Rychlá reakce

Kontext a podklady nastudujeme co nejrychleji, abychom vám dali co nejdříve odpovědi a mohli začít pracovat na řešení.

2

Finanční efektivita

Díky široké znalosti právních i podnikatelských oborů začneme pracovat na vašem případu obratem, nemusíme si obor teprve „načítat“.

3

Nastavení procesů

Pomůžeme vám s nastavením procesů podle platné legislativy pro lepší efektivitu a vaši jistotu.

4

Školení pro váš tým

Pro management i ostatní kolegy připravíme školení na míru. Podle toho, co vaše firma potřebuje.

Spojte se s námi Ozveme se vám zpět do 24 hod.

Spolupracujeme

Díky promyšleným partnerstvím neustále prohlubujeme svou expertízu
a poskytujeme služby, pod které se rádi podepíšeme.

Podporujeme

Blog: Novinky z práva i zákulisí naší kanceláře

Novela zákona o léčivech

Rádi bychom Vás informovali, že od 1. ledna 2024 dopadá na farmaceutický průmysl v České republice nejkomplexnější novela právní úpravy léčiv…

Další články z blogu

Sledujte své právníky na sítích